Hela havet stormar!!!!

åk inom en snar framtid......

Jag ska inte klaga men...

Gud vad det har varit varmt idag. Visst gillar vi alla somman men måste det va 30 grader?? Men det är bara att njuta för snart står hösten och den kalla vintern här och knackar på dörren.

Idag har vi mest tagit det lungt. Vi va nere hos morfar och Anita och tog hand om växter och fiskat. Det va så väldigt varmt så det vart faktiskt inte så mycket aktiviteter idag men snart kanske händer det något ( som det någonsin brukar vara lungt och händelselöst i mitt liv )

Vi alla är värdefulla!!!!

Pusss

Än så orkar vi hålla igång!!!!

Idag va det en vanlig dag här hos Lukas. Vi gick upp vid fem men idag ville han inte ligga och mysa med mamma ett tag på morgonen så det va bara att dra sig upp för göra välling och Kaffe ( kaffet va ju självklart till Lukas hihihi)

Sen när resten av världen vaknat bestämde mamma och jag att idag åker vi till Barkarby, sagt och gjort så stog vi vid tåget kl kvart över nio.

Jag behövde en liten men ändå stor resväska så jag hittde en superbra på Rusta till riktigt bra pris. Vi ska ju snart ut och åka lite och då måste man ha kläderna någonstans. Sen somnade Lukas så då tog vi chansen att göra de vi tycker är kul ( och Lukas tycker är tråkigt) kolla på kläder. Dom har så mycket rea men nu börjar det värkligen bli utplockat.

Efter de så begav vi oss till Skopunkten men en nyvaken Lukas. Han behövde nya sandaler för dom han fick för ca 3 veckor sedan är för små och när man väl kommit ditt och upp till övervåningen med den berömda hissen ( jag har hissrädsla) så kommer man till toma hyllor... Hakan landade på golvet och där står vi som några jävla fågelholkar.. Slut på nästa alla pojksandaler, röda/vita med nyckelpiga på NEJ TACK DÄR GÅR MIN GRÄNS!!!!! Men efter ett tag hitta vi ett par, kanske inte dom mest fotriktiga skorna men men nu är det semester....!
Sen va det en väldigt stolt kille som gick ut ur skobutiken och visade ALLA han träffade sina nya skor  :-)

Mot ikea där vi tog en fika sen gick vi runt hela ikea och sen va det mat. Dom tror garanterat att vi är helt galna.. Vi gick nog in 3 g på ett par timmar men det blir så, först ut o röka,sen måste man ju gå in igen när man har gått igenom hela ikea för man kan ju absolut inte gå tillbaka!!!! Så om ni ser en lapp hänga I ikea med en varning på en galen person så är det bara lilla jag..... Johanna Olsen the one and only!!!!!

Nu är det en tripel simmhopp rakt ner i sängen :-)

All Lycka

Pusss

Första semesterdagen!!!

Idag hade jag och Lukas våran första semestredag och den var riktigt underbar!!!

Vi åkte iväg i tid till Jakan för lite ärende och lite handling :-) Sen har vi ju allat stora atrationer som vi MÅSTE göra där, Åka ankan och mamma måste ju åka med fast i bilen (Jag börjar undra vad folk tänker när dom ser min nertryckt i en väldigt liten bil och åker runt runt och tycker att det är kul men men man lever bara en g) Leka med de stora tåget i lekparken och sen blir det glass eller godis.... Men men det va en riktigt bra dag och om Lukas är lycklig så är jag lycklig!!!!

Sen åkte vi till bro och hälsade på mormor på hennes sista dag på jobbet innan hennes semester börjar...

Sen har vi ju ett stort problem som har kommit upp den senaste tiden.. Vi har jätte svårt att komma hem i tid till kvällsmaten för der är så bra väder ute så man vill verkligen inte gå hem, visst är livet jobbigt!!!! hahaha

Hoppas ni har haft en lika bra dag som oss för då vet jag att eran dag har varit super!!!!

Pusss

Vart är vi på väg?

Har inte tittat på nyheterna nu på ett tag så jag läste i tidningen om Neda så jag va tvungen att gå ut på youtube och kolla!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än:

Vad jag är tacksam att jag lever, att du lever, att min son lever!!!!!

Jag är så tacksam över allt vi tar som en självklarhet.......

Nu ska jag smyga in till min son och pussa på honom....

Ta han dom dig nu, Vi alla är värdefulla!!!!!!!!!

Pusss


Måndag...

Dagen började bra!
Gå upp och fixa mig och lukas iordning och sen bar det av till dagis. Lukas blev ledsen som vanlig när jag lämnade honom men ddet går ju faktiskt över snabbt!
Sen drog jag iväg till mitt jobb där det antingen va väldigt lugnt eller kaos men det va ju super skönt att få ha något att göra.
Efter jobbet va det bara hem och tryck i sig mat och sen mot morfar och sen halvspringande till dagis där jag för första gången kom lite sent men det va ingen som sa något......

Sen vart det vardagssyslor, mat mm.. Ja, alla vet ju vad som behvs göra var dag...

Vilket underbart väder vi har haft idag!!!!! Och nu ska det tydligen hålla i sig iallafall till fredag har jag hört men HOPPAS att det håller i sig LÄNGE!!!!!

Hoppas ni har haft en ra dag oxå!!!!!

Pusss

Idag!

Idag har vi tagit det lugnt och åkte till jakan. Där gick vi runt och tittade på alla fina kläder dom har synd bara att man inte har pengar för det va riktig rea.

Lukas fick oxå va ute och leka och det tyckte han va jätte kul att få spring runt, Det va ju faktisk bra väder idag så man behövde inte så mycket kläder... super skönt!!!

Det ska ju tydligen bli bra väder hela vecka och nu hoppas jag verkligen att det håller i sig så det kan bli sommar...

Inget mer att berätta mer än det har varit en riktigt bra dag...

Pusss

Gott och blandat!!!!




Ha det Bäst!!!!


Pusss

Midsommar!


Igår va det Midsommar och vi trodde väl alla att vädret inte skulle hålla och det skulle regna men det gick faktisk bra.

Vi va i kungsängen på firande, Det va jätte trevligt men mycket folk.


Midsommarstången!



Lukas tyckte allt va jätte konstigt och förstod inte alls va allt folk gjorde där och pinnen med blommor i och han skulle ju absolut inte dansa!



Men sen efter ett tag så slapnade han av lite och kunde släppa loss vid vagnen :-)

Sen åkte vi hem och åt en riktig midsommarmiddag. Tacos!!! Det vart bara så men idag så tog vi igen.....


Hur har eran midsommar varit, hänt något kul?


Pusss

Jaha

Idag har det inte hänt så mycket, vardagen har rullat på som vanligt!!! Men imorgon är det midsommar. Man hoppas på bra väder men tyvärr blir det väl en svensk midsommar i år igen. Vi tänkte åka till Kungsängen imorgon och fira så jag hoppas verkligen på att vädergudarna hör mig......

Nu äntligen har jag hittat en vagn som Lukas ska få. En jätte fin Sulky som absolut inte va dyr men den tog 23kg och det är ju super för då kan man ju använda den ett bra tag framöver. Ett problem bara finns typ inte alls ute i butik, har hittat i en butik i stockholm så vi får nog ge oss iväg och titta på den men jag tror att det är rätt vagn för oss...

Hoppas absolut att ni får en super bra midsommar!

Pusss


Vilken skit dag....

Dagen började rätt så bra. Jobbet gick bra och det va ju faktisk sol idag!! Sen kom det...

Katastrof!!!!!

Orkar inte ens berätta.....

Men jag hoppas att ni har haft en bra dag iallafall........

Pusss

Vi lever!!!

Jag har inte skrivit på ett bra tag sedan och det är bara för vi har haft mycket för oss..

Vi har vari och titta och tyckt om ny vagn till Lukas men det här är verkligen inte lätt. Antingen är det för små hjul eller för tung vagn,för lite eller för stor... Fattar inte varför det ska va så svårt att hitta något bra...... Kanske kan tipsa om någon bra vagn??

Sen har jag haft stora problem med min mage. Har haft super ont i över 2 dagar och jag felurade länge va det kunde vara... Jag hade riktigt ont, som knivhugg!! Men till slut verkar det som jag har kommit på problemet. Cola,när jag slutade dricka cola så hade jag inte ont längre. Så hör på de otroliga: Nej tack, Ingen cola för mig!!!!!!!!!!

Sen har vi varit på ikea och köpt en tidigt 2årspresent till Lukas (från mormor) Han fick en våningsäng som han verkligen vart super glad över...
Min lilla lilla som sover i en STOR säng!!!!!!!!

Pusss

ont!!

Idag har det varit MYCKET pappersarbete (igen) och nu känner jag det i nacken. Mindre kul!!!

Annars är allt bra!! Lukas är lite extra gnällig men ibland får man väl va de?

Inget annat kul att berätta.....

Pusss

Papper så långt ögat kan nå.......

Nu sitter man på jobbet bland stora pappershögar som jag ska försöka bena upp. Känns som man har en egen liten värld här inanför papprerna och man får vekligen hålla koll så det är inte någon kund som står på andra sidan och väntar!!

Hej, idag bor jag i ett pappershus, är det nån som vill komma och hälsa på...?? Nehee trodde väl inte de :-) hihihi


Pusss

Är sommaren här igen?

Idag vart det ju till min förvånad bra väder... Skönt hoppas somaren kommer snart och stannar denna g.

Idag är det söndag = städdag (det är inge kul att städa men det blir ju så fint men sen tar det ju bara 5 min för Lukas sen ser det ut som vanligt)

Vi va nere hos morfar idag på en fika och planera lite inför säterresan, det talades om orsaparken men björnar mm. Kommer bli jätte skönt att få komma ut i skogen och bara va!!! (bara va med lukas) hahaha Han kommer väl springa rakt ut i skogen och vi kommer få jaga livet ur oss för att hitta honom!!

Nu känner jag av mina icapåsar under ögonen så nu är det sängen som gäller så man är snygg imorgon :-)

Pusss

Lukas behöver banta!!

Idag va vi iväg till jakan och kollade där. Det fanns inte så mycket att kolla på så vi struntade i de och begav oss och kolla på barnvagnar iställe.
Jag vill ha en liten,lätt vagn men ändå bra. Jag vill ha en sulkis men problemet är att dom tar barn upp till 3 år ca 15kg men när man har en son som är snart 2 och väger ca 14 kag vad gör man då? Betyder de att Lukas är tjock?? hahaha min lilla knubbis :-)
Men allvarligt är det inte de man vill ha när barnen blir störe och går mycket själv. Det är ju mycket skönare att ha en liten vagn än en stor och dra runt på när barnen springer runt. Har även kollat runt på folk och vilka barn sitter i vilka barnvagnar. Såg massor av barn som va mycket störe än Lukas som satt i en sån vagn som jag kollade på..
Jag fattar inte, gör du?

Pusss

Idag...

Idag va vi först hemma och tog det bara lungt men sen åkte vi iväg till olmed för att fixa Lukas skenor och Lukas fick sina sommarsandaler. Dom är jätte fina, dom är vinröda... Det är väl inget fel med de eller?? Jag tycker inte det faktiskt. Jag tycker att ibland kan det bli lite väl töntigt med va man inte få sätta på en pojke. Har ni möjligtvis kolla hur mycket kläder det finns för killar? Det är betydligt mycket mindre än vad det är för tjejer och sen ska ju tjejer va söta och killar tuffa.. Men om man vill ha en söt kille då, vart ska du då hitta kläder. Livet stora gåta!!! hihihi

Allt gick bra idag på Olmed det tog bara lite längre tid än vanligt pga våran duktiga kille som kan ta av sig skenorna så snart får vi väl sätta på hänglås... hahaha

Imorgon är det nationaldagen och vi tänkte fira de i jakan. (bätre än inget) Föra året va vi inne i stockholm och kollade när dom släppte alla balonger. Det va faktiskt super kul men imorgon kommer allt handla om njutning, fika och mat...

Pusss

Ps

Har ni några tips på hur ni kommer fira nationaldagen? Här är det idètorka!!!

Vi är fortfarande sjuka eller?

Lukas har så gott som helt sluta hosta och jag har blivit inge bättre. Det känns ju underbart att man mår lite så där och har en son som inte ens verkar har varit sjuk. men men snart är väl jag oxå frisk och orkar mer...

Vilken regning dag det har varit! Inte mycket att hänga i julgranen men vi har varit ute ändå då det vart en väldigt kort bussresa till Willys.

Imorgon blir det en tripp till Olmed med Lukas skenor och vi får väl se hur det går......

Försöker va så glad man bara kan va när man är sjuk...

Pusss

Vi är sjuka :-(

Igår började Lukas små host och vi tänkte inte mer på de men idag vaknade jag med ont i lungorna och hosta och under dan har det känns som jag har fått feber och Lukas va inte helt oki när han vaknade heller. Dom ringde faktiskt från dagis idag för han orkade inte så imorgon blir vi hemma och det känns ju rätt så oki nu när det varnas för dåligt väder...

Nu är det inte långt kvar till semestern.. JIPPI!!! Den 26 börjar den och håller i sig i 5v. Vi ska hitta på massor av roligt då, Säter,halmstad,grönan,skansken och kålmorden på 5 v så det va den semestern men sen har vi ju finbesök som kommer i augusti så då kanske det blir lite extra semester :-)

Jag fattar inte vad tiden går!!!! Om cirka 4 månader (5 juli) blir Lukas 2 år. För 2 år sedan giick jag och vänta på att han skulle komma ut och nu sitter jag här 2 år senare och undre va tiden har tagit vägen... Och man har ju inte fått några fler rynkor på dom åren ( eller hur! )

Leeeer

Pusss

Det här vädret gör en jätte nere...

Har verkligen känt mig jätte nere nu den senaste tiden och det gjorde verkligen saken bättre av detta underbara väder.
Blir inte bättre när man ser och läser hur glada alla andra är. Fattar inte varför det är så men jag har tänkt vad har jag igentligen för anledning för att vara nere? Jag har ju igentligen inget att klaga över, eller?

Från och med nu så ska jag försöka och vara mycket gladare och va mer tacksam över de jag har!!!

Leeee!!!!!!!!

:-)

Pusss


mysväder!

Nu sitter man här på jobbet igen, vi har verkligen haft jätte fint väder nu ett par dagar men nu är det regn och rusk ute. Helst av allt så skulle man nog vilja va hemma med sonen och fika på något gott och bara mysa,eller vad tycker du?

Lukas skulle va ute idag på dagis så det va bara på med alla kläder och skicka ut honom. Han gillar att va ute fast det regnar.. Han va verkligen jätte gullig idag när jag både fick pussen och "jag älskar dig" av honom. Det kommer förbättra hela min dag!!

Nee nu ska jag väl fortsätta här så ha det bra så hörs vi senare....


Pusss

RSS 2.0