Jag hatar magsjuka!

I tisdags kväll började Lukas kräkas och va jätte dålig i magen, På Torsdagkvällen är Tobbe uppe hela natten och kräks och vad hände igår kväll?? Jo, det slår ju aldrig fel, Då vart jag sjuk....

Lukas mår bätre nu, är bara lite dålig i magen fortfarande, Tobbe är oxå bätte och faktiskt jag med. Jag är ju lite svag och trött men jag mår huvsat bra men jag hoppas att det är slut för våran del nu..

Nu ska jag snart och titta på melodifestivalen och HOPPAS på att inte somna :-) Igår så han jag se en kvart på tv sen somnade jag... Gammel tanten behöver ju sin skönhetsömn..

Håll i hatten nu kommer något roligt : va på Astrid lindgrens sjukhus för ett tag sen och då sprang vi på clownerna där. Dom skulle ge lukas post men lukas va för blyg för att ta imot dom så då vänder dom sig till Tobbe och säger:
Men storebror kan nog ta den.... STOREBROR ser jag ut som om tobbe va min son???  Och inte nog med det så när jag va i jakan senast så vart jag kallad tant av en nästan jämnårig.. TANT?? Jag??  Måste börja titta mig mer i spegeln och se hur jag ser ut igentligen........ Springer ditt NU!!!!!


Pusss

Förlåt!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, jag har bara haft mycket runt om mig.

Lukas har varit sjuk men nu börjar han må lite bätre. Han har börja springa runt och riva så han är snart helt frisk :-)

Jag ska till läkaren på måndag ang ryggen och det ska bli jätte spänande och höra vad hon säger, Det kanske bara gå hem och spika ihop kistan (men sån tur har man väl inte :-) )

Tobbe går hemma (fortfarande) och jag hoppas att han SNART få ett jobb så han har något att göra om dagarna.

Hur har ni det kära vänner??

Pusss

Välkommen!!

Va kul att se att det är fler och fler som läser min blogg,Välkomna!!!! Jag kanske inta alltid skriver något som kan va intressant men jag berätar bara hur mitt liv är och vad som händer!!

Imorgon blir det än STOR :-) utflykt till Coop ända till kungsängen. Hur ska jag klara av en sådan lång resa???
Jag ska dit pga att Lukas håller på att göra mig tokig med sitt tjat om Bamse, Han säger Bamse från morgon till kväll och han springer igenom hela lägenheten och skriker efter honom. Han har ju bara Bamse musik,shampo,badskum och bok (men det verkar ju inte som han är nöjd men de) så jag hoppas att han blir riktigt glad OM jag hittar den imorgon.
Jag har letat,och letat och Bamse finns ingenstans... åk imorgon och berätar hur det gick...

Pusss

(imorgon ska jag träna :-) )

Nu får det va slut!

Jag är så VÄLDIGT trött på at jämt har ont, Jag har hela tiden ont i ryggen och det börjar starkt påverka mitt humör mot mina medmäniskor så nu får det ta slut. Jag kan inte ha fler bortförklaringar utan nu är det bara att ta tag i det så man kan göra något av sitt liv. Så Idag 16 feb har jag börjat träna och jag lover mig själv att träna (för det är det läkaren säger hjälper mot värken) Nu ska jag verkligen sköta mig och tänka på hur jag sitte,går och bär så ska vi se om det hjälper. Om det gör det så är det ju underbart och det kommer säkert hjälpa.... Jag ger det minst en månad så kommer jag säga om det har hjälpt eller inte!!!

Den som vänta får se och inge fusk nu!!!!!!

Pusss

AllaHjärtarnasdag!

Idag har jag och Tobbe varit barnfria,det va jätte skönt. Mormor tog Lukas ida så jag och Tobbe kunde åka och se på bio och äta mat. Ibland behöver man va barnledig och då tar man ju tillfälle iakt när det kanske är en specieldag :-)
Det va skönt att va uta Lukas men man saknade honom oxå...

Ikväll Händer det igen, melodifestivalen! Vi får se vad man tycker senare ikväll...

Nu ska jag bara ta det lungt framför tv och det ska bli så skönt.... 

pusss

Är så trött!

Jag är så trött på allt folk som lägger sig i mitt liv, Jag förstår inte, har jag så intressant och bra liv så man måste gå in och förstöra? Är det kul att ställa till det för mig? Avensjuka kanske.... Jag tycker att man aldrig ska förstöra för någon som verkligen försöker göra allt för att må bra och ha så bra liv som möjligt just nu!

Det ha varit mycket på tv om hur vi behandlar andra och om oförskämdhet.. När vart vi mäniskor så här att vi bara tänker på oss själva? Vi har alla varit där, nån sur i kassan, nån som ljuger eller nån som bara vill få andra att må dåligt!

Jag brukar tänka att jag försöka bemöta mäniskor så som jag vill bli bemöt.

Tänk bara själv hur mysigt det är att varje morgon mötas av en glad kille! Man har inte gjort något spec,han är bara superglad att man är där!!

Värt att tänka på!!!

pusss

Mitt liv,Min älskade son!!

Har suttit ikväll och titta på kort på Lukas när han va lite och nästa grät en liten skvätt!!
Vilken resa det har varit med honom sen första uld. Då såg dom att Lukas hade klumpfötter och vi fick info va det va och gå på extrakontroller. Vi fick verkligen massor av info innan så vi va abslut inte chockde hur han såg ut när han kom men då började verkligen resan. Han vart gipsad för första g när han va ca 1 v gammal och sen va det att åka in till astridlingrenssjukhus varje v för att gipsa om honom i ca 8 v. När han va ca 6 v så vart det opration och vi fick va på sjukan i ca 3 dagar. Det gick jätte bra men det va ju inte kul att ligga där med Lukas som hade ont och masssor av andra barn. Efter det var det dags för skenor på som gott som heltid. Med tiden så fick han ha dom mindre och mindre och nu har han dom bara nattetid Och isammband med att han fick skenorna så har han börja gått på sjukgymnast oxå. Vilken resa för en lite bebis. Nu är det rätt så lungt. Han åker till olmed med skenorna ca var 3 mån och sjukgymnasetn varje halvår och sen är det kontroller på sjukan varje halvår.

Lukas har alltid varit en glad kille ochh aldrig klagat. Han är super duktig hos läkaren och är en väldigt lugn och harmonisk kille. Tänk vilken resa det vart för hela familjen när Lukas kom.

Jag ångrar ALDRIG att jag har fått Lukas, han är mitt nr 1 men det jag kan ångra är att jag inte tog mer vara på tiden när han va liten (kan bero på att jag och va sjuk när han va mindre)

Man kan inte ändra på det förflutna men du kan ändra på framtiden :-)

Jag vill oxå tacka alla som har hjälp min son. Ni är guld värd!! Tack för att ni finns!!!

Pusss

....

Jaha, man övdelevde första delen av melodif. Vissa låtar va ju faktiskt bra medans andra kunde man nog mer än gärna sluppit  hör ( Och tyvärr så måste man höra den igen ) men men vi får se vad som väntar en nästa lördag och om man överlever då.

Lukas blir hemma imorgon, han är inte bra i magen ännu och idag fick han feber och hade ont i ett öra så imorgon är det bara för mig att gå upp och ringa läkaren och se vad dom tycker att vi ska göra! Hoppas att han blir bättre SNART för han är jätte jobbig när han är sjuk men det är ju synd om honom oxå :-(
På onsdag måste han vara frisk för då ska dom ta kort på honom på dagis och det vore jätte tråkigt om han va sjuk så man inte får några dagiskort på honom.

Ne nu är det godnatt!

Pusss

Ikväll händer de!!

Lukas sover sött, Tobbe sitter vid dartor, har städat lite och dipen står i kylen och väntar och snart börjar melodifestivalen!
Jag har alltid höga förväntningar inför melodifestivalen men brukar bli besviken, men i år blir det inte så...... ELLER???
Ser faktiskt framimot att få krypa upp i soffan med chips och dip och bara mysa, så får vi hoppas på de bästa!

Nu äntligen har lukas sluta matstrejkat och börjat äta igen. Jag bli så orolig när han inte äter för han har alltid varit matglad :-) Han äter bara korv,banan,välling och lite kakor men det är bätre än att inte äta alls.

Hönsmamma??? NEEEEE :-)

Pusss

Hur länge ska man få vänta?

Va på ams i början av dec och då skickade dom en brev till min läkare att dom vill ha ett läkarutlåtande vad jag kan göra med min rygg. Ams skulle höra av sig när dom hade kommit in till dom, Nu har jag precis pratat med dom och dom har inte fått in pappret ännu.2 Månader har jag nu väntat på att få veta vad jag ska göra om jag ska forsätta att söka jobb eller börja arbetspröva. Det är ju verkligen super kul att sitta och inte veta vad man ska göra, just nu så sökter jag jobb men hur mycket jobb finns det just nu och hur mycket av alla jobb som är lediga kan jag jobba med?


Hela mitt liv är bara en stor väntan,på vadå??????

Pusss

Fil eller magsjuka?

Idag är lukas hemma för han är JÄTTE dålig i magen. Fick ducha av honom redan inna kl halv nio och han är häning och verkar inte må så bra. Han åt fil igår på dagis och vad jag vet så tål inte varken min eller mammas mage fil utan vi blir jätte dålig i magen av den. Nu ligger han och sover och han är helt slut redan nu.
Jag hoppas nästen att det bara är filen som spökar så det inte är magsjuka för vi tänkte åka till jakan imorgon för att lukas behöver en ny mössa. Känns jätte onödigt att köpa en ny mössa nu när "snart" kanske är över men han behöver det verkligen för den han har är precis på gränsen.

Bara så ni vet så är jag proffs på att byta samtalsämne väldigt snabbt :-)
 
pusss

slut innan 25?:-(

Känns så tråkigt med att jag har problem med ryggen. Jag får inte stå,sitta eller ligga mycket för då får jag ont och inte bära heller. Helt enkelt inget! Och hur ska det gå när man e glad hemmafru? Mina dagar består av städning,diska tvätta hämta och lämna Lukas och handla och då blir det ju inget av det eller? Och så är jag väldit trött på att va hemma och inte har något jobb. Vet ni att i april så har jag varit hemma i 2 år! 2ÅR!!!!! Helt sjukt.
Men vilket jobb kan jag ta när jag inte ens klarar av att ta hand om ett hem? Tycker synd om dom i min närhet,när kl börjar närma sig 2 så har jag redan super ont i ryggen och är grinig. Jag går och lägger mig med ont i ryggen och vaknar med ont. Det ända läkan säger att det hjälper med tränning men jag får fortfarande inte göra något. Käns absolut inte kul att va slut i ryggen innan man har blivit 25!!
Undra hur min framtid ser ut???

pusss

Fy för Måndagar!

Jaha imorgon är det måndag och då börjar allt det roliga. Tobbe går på praktik och Lukas på dagis och jag?? som vanligt e jag hemma och har inget att göra.
Okey, jag har att göra men jag har inget jobb :-( Imorgon kommer rörmokaren och hjälper mig med min diskmaskin som har inte har varit igång på över en månad.Det ska bli så skönt att få den att fungera..

Sen ska jag till ubh och be om en kopia på hyran. Jag satt den 28 och kollade på pengarkontot och undrade om det inte fattades något.... hmmmmmm  Bortadsbidraget!!!!!!! Ja juste man måste ju lämna in nya papper varje år och det hade jag glömt. Så nu måste jag få iväg dom så snabbt som möjligt helst för en v sedan...

Hur ser eran morgondag ut??

Pusss

RSS 2.0