....

Nu har jag ringt runt. Ett ställe fick jag ett nej men en annan sa att han va jätte intresserad och vi skulle höras för ett möte. Hoppas det går vägen nu och det ska bli så skönt att  äntligen få komma ut och jobba lite :-)

En fundering:
om man känner att ens inre inte stämmer med det uttre, Vad gör man åt de? Hur mycket pengar och tid ska man lägga på de? Det sägs ju att om man mår bra och känner sig fin så syns det på utsidan oxå. Om det är så så behöver väl ingen att "fixa till sig". Att man lägger lite tid på sig själv det är ju självklar. Alla ska ta sig tid för sig själv för om inte du tar hand om dig vem ska göra de? Om du inte tror på dig själv vem ska göra de då?
VÄRT ATT TÄNKA PÅ!!!

Pusss

D-dagen!

Imorgon ska jag börja gå ut och se vart jag har möjlighet att få arbetspröva.
Det är jätte spännande och jag hoppas att jag får det jag har gått och hoppas på nu men man vet ju aldrig vad dom komme säga när man frågar men frågar man inget får man inget veta...... eller hur???

Pusss

Vilken dag :-)

Idag åkte Lukas, jag och mormor till jakan. Gick runt där och drömhandlande. Allt man vill ha och som skulle va så snygg på mig och på Lukas men det är ju tur att man inte har så mycket pengar :-) Lukas fick som vanligt åka sin anka och han va så lycklig.....
Sen åkte vi till Ikea för att få i oss lite mat(är så trött på hamburgare) sen bar det hemåt. Va hemma kl 18 så de var verkligen en heldag...

Vad har ni gjort idag?

Pusss

jaha!

Jaha, här sitter man med stora fråger men inget svar. Jag har ju fått en stor chans att få välja helt själv vad jag vill jobba med men nu är bara frågan vad vill jag? Jag vill så mycket men vet inte ändå helt riktigt vad jag vill...... Jag vet att jag måste ha ett jobb med mäniskor men sen finns det ju så mycket att välja mellan och INGEN vet vad jag kan jobba med...
Känns spännande och jätte läskigt på samma gång!!
Jag vill ju verkligen ta vara på den här chansen jag har fått och vill absolut inte förstöra.......

Vad vill jag???

Pusss

Happy day!!!

Idag har det varit en super bra dag!!Det har ju varit sol idag men det är inte bara de som gjort mig så glad.
Jag va på Ams idag och nu har jag äntligen fått klarteken att börja arbetspröva så nu ska jag ut hitta ett jobb som jag vill jobba. Känns som jag har fått en STOR karamell att suga på och den ska jag njuta av så länge jag bara kan.
Ikväll ska jag sätta mig och tänka på vad jag vill... ( och det är ju så lätt :-) ) Men det känns så super bra att nu ska jag få komma igång och jobba igen..

Inget kan sudda ut leendet på mina läppar!!!!

Pusss

Hej!

Idag har jag varit på mr och dom flesta tycker nog att det är lite obehagligt men jag är nog en av dom få som faktiskt frågade om jag inte kunnde få ligga kvar 1 timme till :-)
Imorgon ska jag till ams och få se vad dom säger att hur mitt liv kommer se ut i framtiden. ska bli jätte spännande :-)

Vi hörs imorgon

Puss

Vilken underbar dag!

Idag har det varit en riktigt bra dag. Det har varit superbra väder ute och jag har försökt att ta vara på de så bra jag bara kan. Åkte till Kungsängen på fm bara en snabbis sen va det hem och ta det lite lungt och äte lite lunch sen va det ut igen och gå och göra lite ärende. Lukas har hafte en jätte bra dag på Dagis idag. Det va jätte kul att hämta honom idag för han vart så glad av och se mig och dom va ute så jag slapp att bråka med honom att han skulle klä på sig (så det hoppas vi på att dom gör fler g )

Imorgon får vi finbesök av gudmor och hon ska följa med mig och hämta Lukas Det ska bli jätte kul och se om han känner igen henne och hur han kommer reagera för det va ju faktiskt inte igår vi träffade henna... Ser verkligen iframimot de.

Så hoppas vi alla att vi vaknar till en lika fin dag imorgon??

Pusss

Äntligen sol!

Nu äntligen har solen kommit hit och det är så skönt efter alla turer med snö och mörkt. Säkert kommer det ett bakslag men det ska vi inte tänka på nu utan nu ska vi bara njuta av dom underbara dagar vi får med det här vädret.
Jag försöker ta vara på varje minut av det så när jag hämtar lukas så är det bara hem och äta lite och sen ut igen....

Underbart!!!

Pusss

Hjälp!!!

Jag behöver hjälp och jag hoppas att ni som läser min blogg kan hjälpa mig. Jag har stora problem med mitt ansikte och får jätte lätt finar i ansikte och hals. Alla jag ser har jätte fin hy och det vill jag oxå ha, det finns inge snyggare än en fin hy.
Så nu behöver jag din hjälp att få tips på hur jag ska få bort alla finnar!!!!!!!

Pusss

Hej alla glada :-)

Ja,idag har jag både ris och ros och ge..

Behöver jag säga mer än melodifestivalen?okej jag röstade inte denna gång heller men hur röstar folk? Det va bara 11 poäng ifrån ett hysterisktutbrott här hemma men jag klarade mig..... Äääääh nog om det......

Vilket underbart väder vi har haft idag,det har verkligen varit vårväder med solen som värmde faktiskt,hoppas att ni alla gjorde som jag och gick ut och njöt av våren. Vi tog en skogspromenad idag och det va riktigt mysigt med solen son sken igenom trädensgrenar och fåglarna som skön.. Underbart!!!!!

Iförgår så tog jag mig i kragen (igen) och tränade och jag vet inte om det va värt de för dan efter så gick jag hela dagen på tableter.... ikväll är det dags igen och vi får se hur man mår imorgon....... Nu kan iallafall inte läkaren klaga på att jag inte tränar men nu är det bara fortsätta så kanske man är skitt snygg till badtiderna... :-)

Pusss

Vi älskar att pussas :-)


Alla längtar till helgen men inte jag....

Alla jag känner jobbar och dom pratar mest om att nu är det fredag, gud va skönt att det är helg men så tycker inte jag! Jag går hemma hela veckorna och har det jätte skönt, Lukas går på dagis mellan 9-15 och sen så är det bara hem och laga mat och myssa.Men förstå mig rätt;Det är väldigt jobbig att hålla en jätte aktiv kille, man ska va igång hela tiden och hinna nån gån att städa lite oxå. Man ska va glad,snäll och på g hela tiden från fredag-söndag kl 7-7. Hur ska man orka?

Denna helg blir lungt. imorgon åker Tobbe till Bålsta och kommer hem på Söndag så det blir myss imorgon...

Vad ska ni göra i helgen?

Pusss

Snö!!

Gick upp imorse som vanligt och nästa trillade tillbaka i sängen. Det va ett helt vitt land utanför fönstret och det snöade fortfarande. Jätte kul för barnen men det blir så tungt att dra vagnen så det tog lite längre tid till dagis idag. Trodde att det skulle sluta under dagen men nu kl 21:24 så snöar det fortfarande....

Idag har det inte hänt så mycket. Va uppe på Kalsson och handlde väggdekorationer som jag skyndade hem för att sätta över sängen (det vart super fint) och sen bestog resten av dagen av städning. Super kul ( eller inte ) men det är så skönt när det är färdigt men det räcker ju med att lukas bara kommer hem och sätter fötterna inanför dörren så ser det ut som vanligt. Men jag Älskar honom ändå :-)

Imorgon blir en händelserik dag, Städning som vanligt...... Kanske händer något kul ( det gör det ju alltid )

Pusss


Lukas!



Mammas  älskling på Ikea!

Vad tiden går!

Det va inte länge sedan jag väntade Lukas och det va faktiskt inte länge sedan han komme men ändå så fyller han om ett par månader 2 år.. Men är det så att det va 2 år sen Lukas kom och jag har blivit 2 år äldre sen dess? Det känns som det va längre sedan jag va 2 år ungre men det va ju bara igår Lukas kom.. Och nu har vi en jätte mysig tid framöver, en kompis berättade idag att barn lär sig 8 nya ord varje dag från 2 årsålder.. Hur ska man hänga med? Han pratar ju redan nu massor och hur ska det gå efter han fyller 2??

Pusss

Melodifestivalen!!!!!

Jaha det va de de!!!! Jag blir inte upprörd för mycket men nu så håller jag på att gå i taket!! Det finns en låt jag absolut inte tål (av respekt så ska jag inte skriva vem) jag tycker absolut inte att den va bra och jag vet inte hur dom har tänkt dom som har röstat, men jag röstade ju inte så har jag då rätt att klaga??
Jag som absolut inte dricker skulle behöve den största drinken just nu för att lungna ner mig.. Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen och när jag väl brukar känna såhär så brukar låten gå hela vägen... Hon är säker en jätte trevlig person och jätte mysis privat men just de jag har sett på tv så klarar jag verkligen inte av de.....

om hon vinner ska jag........... ska komma på något bra, några tips??

Pusss

Inget att berätta?

Jaha, då va man här igen. Det har inte hänt så mycket sen sist mer än Lukas är frisk nu och ska till dagis på Måndag och det ska bli så skönt.

Va på Olmed igår och fixade han skenor och skorna. En sån normal mamma som mig som tycker det är super kul att skräma sin son kanske kommer förstå mig eller är jag bara lika onormal som vanligt??
På olmed har dom ett skelet som står bakom ett hörn, Fick Lukas att gå ditt och titta på den (det gick jätte bra) men sen när hans normala mamma tog tag i herr skelet och spran efter sin son som tycket det absolut inte va specielt roligt.
Tänk er bilden:en gnällande 20 månades pojke kommer springande i en koridor och efter kommer herr skelet med en skrattande mamma..... Gud va jag skrattade men sen vågade inte ens Lukas våga gå och titta....
Vilken hemsk mamma jag är !!!!!

Idag har vi bara tagit det lungt eftersom min rygg inte e den bästa och imorgon går nog på samma viss.....

Inget mer roligt att berätta tyvärr!!!!!


Pusss

JAG LEVER!!

Nu har jag jag varit hos Läkaren och fått bekreftelse på att min rygg inte är okey (som jag inte visste de)
Hon skulle skicka papper till ams så nu väntar jag bara på att dom ska höra av sig, förmodligen kommer jag bli flytta inom ams och få börja arbetspröva och jag ser faktiskt framimot det för varken jag eller min läkare kan säga idagslägget vad jag kan jobba med och om jag kan jobba fulltid. Så nu är det bara vänta, vänta och vänta för mig och se vad som kommer hända här nest.

Lukas är nu hemma igen sjuk, Vi skickade honom till dagis i måndas och det gick i nästan 2 timmar så ringde dom och sa att han va helt slut och kommer inte klara av dagen där så det va bara att hämta honom. Jag tyckte inte han va så sjuk när vi gick därifrån men senare på dan så fick han feber. Nu har han snart varit hemma och sjuk i en hel v.....

Jag ser verkligen framimot imorgon (inte alls) dom ska komma och fixa rören i huset så vi är utan vatten under dan och flera dar framöver. Det blir ju kul med att ha Lukas hemma som sover på dagarna och inte mår bra och så ska dom föra mossor av oljud och inget vatten...

Kan livet bli bättre????

pusss

Imorgon kommer domerdagen!!!

Imorgon kl 8.30 sk jag till läkaren för att prata om min rygg och hon ska få kolla på ett utslag oxå. Jag hoppas på det bästa med min rygg men jag vet vad hon har sagt förut. Ryggen är förstörd och det kan man inte göra något åt, det ända som hjälper är att tränna(och det är jag ju så duktig på) så slipper jag värken om jag inte gör det jag inte får göra (typ allt) så jag är jätte nyfiken vad hon vill prata om imorgon. Antingen så säger hon: du kan gör allt, det är inge fel på dig.. Eller så säger hon: din tid är över, finns inget att göra åt...
Så det är antingen buuu eller bäää man får höra imorgon...

Vad hoppas ni på??

Pusss

RSS 2.0