idag..

Idag har det varit rätt så lugn, har städat massor och det är så skönt när det är klart och man kan sätta sig ner och se hur bra det blev.....

Imorgon är det tillbaka till jobbet och undra hur det blir då...? Om man bara blir sittande med inget att göra IGEN!!

Lukas har nu blivit så stor. Han pratar massor och springer runt. Han har verkligen växt på sig dom sista veckorna och nu är det bara 26 dagar kvar sen är det semester......

Inget annat roligt har hänt men dom som känner mig vet att det alltid blir något sjukt som kommer hända :-) hihihi typist mig


Pusss

Ps jag har ett mål! Den 5 Juli ska bebismagen vara borta... Jag hoppas det går och jag kommer jobba hårt för de. kommer beräta hur det går (OBS jag ska absolut inte gå ner i vikt utan bara få en platt mage)

Vad ska man göra nu då??

Nu sitter man här på jobbet och absolut ingeta att göra, känns jätte tråkigt att bara sitta av tiden. När jag tog det här så ville jag jobba, ha mycket att göra och träffa mäniskor men nu sitter man här,ingen har ringt och ingen har varit inne idag. Känns ju jätte kul, känns ju verkligen som man är behövd här och har massor att göra (inte alls)
Får hitta något annat snabbt, det ända som tar imot är jag inte vet hur det blir med semester när man bytter. Jag vill ju absolut ha semester med min son och jag hoppas att jag får det me så här kan det bara inte fortsätta.........


Pusss

Jag är SÅ trött!!!!

Vilket underbart barn vi har! Lukas har nu lärt sig att gå ur sängen... JIPPI!!!! Så nu får man kämpa för att han ska somna och sen vaknar han tidigt och då menar jag tidigt, halv fem för att vara exakt... Hoppas att han kommer snart börja sova normalt igen....

På jobbet är det som vanligt, lite och göra.. Så nu har jag hört av mig till min "handlägare" på ams och hon rekomenderar att jag ska försöka hitta något annat iställe men vad ska de va. Fortsätta på Receptionist eller testa något helt annat? Känns som jag är tillbaka till ruta ett igen och jag vet inte vad jag ska hitta på här näst.....

Annars är allt som vanligt här hemma.....

Vi sänder en tanke till Arthur som gick bort för ett par dagar sedan, Tråkigt att vi inte fick mer tid tillsammans!

Pusss

Ps. Det ser inte ut som önskningen gick igenom ( allt är som vanligt i mitt liv, inget går lätt till här. Man måste verkligen känpa för att få något)

Vilket skämt...

Idag tyckte jag att vi skulle åka till Bålstad efetrsom vi inte är där så ofta. Vi trode att allt skulle va öppet och va jätte glad att få åka ditt. Vi tog tåget och betalade 180kr tur och retur och nästan hoppade ner till centrum där vi fick se att alla affärer inte hade öppet. Det va frivilit att ha öppet så det va ungeför hälften som hade öppet. Gud va kul att man har betalat en del pengar för att bara gå runt och glo.. by by 180kr!!!
Vi som är så rika så vi bryr oss inte om de......

Vi fick iallafall träffa min bror som inte träffat Lukas på säkert 9 månader om inte mer och det tyckte Lukas va jätte kul.

Sen efter våran underbara dag i Bålsta så åkte vi hem och fikade, det behövde vi :-)

Pusss

Vi lever!!

Det va ett tag sedn jag skrev något här men det har inte hänt mycket här. Det har mest varit jobba,tagit det lung och ungås med nära och kära....

Det känns riktigt skönt att det är lång ledigt denna vecka, jag behöver det verkligen :-)
Jag har mycket att fundera över gällande jobbet och så och vet inte riktigt hur jag ska göra men nu har jag ju tid att tänka.

Vi har inte bestämt riktigt vad vi ska hitta på men det är ju aldrig så att vi blir hemmasittande....

Det va allt för nu!!!

Om man önskar sig något RIKTIGT mycket blir det verklighet då??? HOPPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusss


Hur ska jag göra?

Det går okey på jobbet. Jag har väldigt lite och göra om dagarna så det blir väldigt mycket sittande och det är ju absolut inte bra för mig. När jag jobba så har jag inte så ont men den senast veckorna så har jag kommit hem och har jätte ont och inte alls kunnat leka med Lukas och det är ju det som är det viktigaste för mig. Jag vill ju absolut inte gå hemma igen men frågan är kan jag jobba med det här???

Lukas är ju absolut nr 1 för mig så jag inte blir en sån mamma som inte kan leka med sitt barn bara för man lägger ner allt på jobbet så man har för ont när man kommer hem.

Vad tycker ni? några tips på vad för jobb jag kan tänkas testa?

Pusss

Lugnt??

Just nu är det väldigt lugnt..... Det händer faktiskt inget alls jus nu i vårat liv. Lukas går till dagis och jag åker och jobbar. Samma sak varje dag, ska det va såhär? Jag blir väldigt uttråkat av att det inte händer något!!! Jag vill alltid att det ska hända något och jag vill hela tiden utveklas och gå framåt i livet...
Kan det här va lugnet före stormen???? :-) HOPPAS!!!!!

Imorgon ska tobbe på jobbinterjuv, Nu håller vi tummarna så hårt det går så han får jobbet så vi verkligen kan börja leva svenssonlivet.....

Vill bara stilla alla oroliga själar där ute och informera att växten som jag slängde mig över föra v dog inte av de, den verkar må jätte bra och det har fått skott...

Om man får allt vad man önskar sig, blir man lycklig då?
Det sägs att man ska önska sig saker och ha mål i livet men man kanske måste förstå att alla önskninga kan inte slå in.... ELLER???

Pusss

Hej igen...

Ursäkta att jag inte har skrivit något på ett tag nu men denna helg har jag verkligen varit helt död. Det vart en rintigt lugn helg med myss myss så det har inte hänt så mycket.

Imorgon är det dags för dagis och jobb igen och jag hoppas att jag kommer få mycket att göra annars kommer jag bli tokig!!!!

Min älskade son

http://www.youtube.com/watch?v=iQEln8xL_9Y

Ha en bra kväll/snart smäller det (kanske)

Pusss

Vilken bra dag!!!


Idag har det varit en riktigt bra dag. Vädret har inte varit allt för dåligt och vi hoppas att det kommer bli bättre och bättre eller hur?

Jobbet va riktigt roligt idag.Jag har haft nästan fullt upp hela dagen men man måste ju få lite rast oxå :-)
Jag fick nå roligt tokryck och slängde mig över en växt. En växt  som har irriterat mig hela tiden på jobbet. Jag bröt av allt som va dött på den men det som va extra roliga i den hela va att den hade 1-2cm långa taggar som jag inte alls gjorde mig illa på,eller hur????

Lukas är sitt vanliga lilla solstråle! Man blir alltid glad när man är med honom!! Igår gjorde jag en upptäkt som jag inte visste om att Lukas kan, han vet vad allt heter och sitter på kroppen,näsa,mun,rumpa,mage mm ja ni förstår så jag tänkte när moster och henner man (kerry) kommer och hälsar på så ska vi ha svenskakurs för honom ang det.. Ska bli super kul!!!



Så här sött är Lukas när han badar!!!!! Mammas älskling!!!

Jag försöker se så ljus på framtiden som möjligt och med lite tur så kommer det inom en snar framtid bli en stor förändring för oss(inte super stor men STOR! )

Den som väntar på något gott väntar....................................... :-)

Pusss

ååå vilken underbar dag!

Det har inte varit något specieldag men det har ändå varit bra.

Lukas har varit på dagis idag HELA dagen!!!

Jag va och jobba,det va rätt så lungt men ändå super skönt att komma ditt och få göra lite nytta.
Inget störe händelse idag!!

Försök att håll uppe humöret nu när det ska regna i 2 dagar...:-(
Men efter regn kommer solen:-)

Pusss

Snyggig!!!


Gud va gott!

Idag va det årets första grillning och det va gott. Vi har inte haft tillgång förut till grill så det är verkligen lyx för oss...

Idag va det en rätt så lugn dag, vi va på fm på loppis och jag hittade inget men Tobbe fick lite datasaker så han vart glad. Sen va det upp till Willys och handla lite. Sen har det inte hänt så mycket.

Min son har inte (ännu) förståt sig på fotboll. Han är jätte söt :-) vi köpte en boll för att gå ut och leka lite men han vart JÄTTE sur när jag sparkade bollen så han gick åt ett annat hål och mutrade. När han fick tag i bollen så gick han och höl hårt i bollen. Jag frågade honom om vi inte skulle sparka bollen och jag fick nej till svar. Han tyckte väl synd om bollen som hela tiden vart sparkad på :-)
Underbar!!!

Pusss

se livet från den ljusa sidan!!!!!

RSS 2.0