Nu va man kanske lite snyggare?

Nu har jag tonat mitt hår. Det vart lite mörkare än min vanliga färg men jag är super nöjd sen är det ju bra för håret att få en toning ibland. Jag kan varmt rekomendera att tona håret för det ger ju en bra återfukning till håret och sen är det ju kul att ändra sin hårfärg som man vet kommer gå ut av sig själv. Nu behöver jag inte klippa mig fören till jul :-)

Idag så har det inte hänt så mycket. Vi fick åka iväg till olmed för att fixa Lukas skenor och det är ju en heldagsprojekt och det är ju inge dåligt om dagarna är lika fina som det har varit idag. Imorgon vet vi inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar ju alltid på något....

Valborg blir som föra året,lungt och skönt i hemma eftersom dom tänder brasan så sent så då kan vi inte hålla Lukas uppe så länge. men men det kommer ett nytt år!

Pusss


God och glad!


då va det dags igen..

Idag va jag på väg till jobbet, hade hunit lämna Lukas på dagis och köpt frukost till mig sen komme det.

Mobilen ringde: Hej, det är ifrån dagis. Din som har kräks kan du komma och hämta honom?

Det slår aldrig fel. Nu när det va kort v på jobbet så blir han sjuk. Känns inte kul att få va hemma från jobbet men vad ska man göra. Han verkar mycket bätre nu och han är hur pigg som helst. Lukas kunde gå till dagis på torsdag eftersom det  inte va magsjuka. skönt!!! Men vänta va är det där på hans ben. Han har fått STORA värmeutslag och hans hälar är helt röda, så då va det bara att ringa olmed som vi fick en tid hos på torsdag. Det tackar vi för!!!!!!

Men annars är väl livet underbart :-)

Sitt inte och vänta på att ditt liv ska förändras, utan förändra ditt liv själv!!!
Och glöm inte o LE!!!!!!

Pusss :-)

TACK!!

Jag är så tacksam över att jag har fått Lukas. Blir alldeles varm och lycklig inom mig när jag ser honom och jag gör allt för honom. Jag har missat en del men nu så ska jag se till att jag inte missar något och är med och delar all lycka med honom. På ett sett så önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden och få chansen att få njuta mer av tiden när han va lite men man kan inte ändra på det som har hänt utan man kan bara ändra framtiden!!

Älskar dig Lukas!!!!!!!


Pusss

Lycka!

Vilken dag, Vi gav oss iväg i tid idag till Ikea så vi skulle hinna hem och fixa Lukas rum. Vi fick massor av saker för väldigt lite pengar,tält,lädor,muggar,spegel mm mm
Det vart verkligen jätte bra när allt va på plats, Lukas va jätte nöjd med rummet och verkligen älskade sitt tält:-)

Imorgon är det jobbet som gäller, Ska bli skönt att komma tillbaka och det är skönt att veta att det är lång helg att vänta sig framöver.

Pusss

okey

Nu har jag klarat av 1 v på jobbet och det går verkligen jätte bra. Jag är nöjd och dom med.

Nu är det ju den efterlängtade helgen som man ska ta det lungt och försöka samla ork inför nästa v men vad gör jag under helgen.?

Idag va jag,Lukas och mormor på Skansen och vi absolut inte ensamna. Det va jätte kul att va där men jag vet inte om Lukas verkligen förstod vad som hände. Han kallade apan för katt och fågel för apa. Det är synd om barnet hur vi har lyckas vrida om huvudet på honom men han kommer nog på bätre tankar när han blir störe:-)

Imorgon så ska vi åka till Ikea och köpa saker till Lukas rum. Jag är så les på hur han har det i sitt rum så nu är det dags att få lite ordning och reda där inne. Ska bli kul och se vad han tycker om sitt nya rum imorgon :-)

Sova får man göra någon annan gång i livet!!!

Pusss

Dag 3

TRÖTT!!!!  Jag är bara så j-vla trött, Har aldrig under dom senaste 2 året längtat så mycket till en helg.... Idag har jag skrivit,skrivit och glöm inte :-) skrivit.. Namn och nr bara går runt i huvudet... Går knappt att skriva här är bara så trött, men jag längtar till jobbet imorgon :-)

Om du håller upp mig när jag har det svårt så håller jag upp dig när du har det svårt.........


Pusss

Dag 2

Jag ska aldrig mer klaga över ha lite att göra på jobbet :-) Idag komme chefen in med en hel hög av pappersarbete till mig. Det va så mycket att jag han inte klart på mina 3 timmar idag utan jag hoppas att jag hinner klart imorgon. Det va verkligen super kul att ha massor och göra och jag hoppas det håller i sig. Va på verkligen toppen humör när jag kom ifån jobbet och kände att "jag har verkligen jobbat idag"
Det är inte ofta man hör men jag verkligen LÄNGTAR tills imorgon och allt mitt pappersarbete som bara ligger och väntar :-)

Pusss

Vän sökes!

Jag undrar vart tog alla vänner vägen som man hade för? Dom som verkligen ställer upp för en, finns där i alla väder och som inte är falsk. Man va tillsammans varje dag eller hördes minst 1 gång om dan. Tog hand om varandra när det va svårt. Verkligen dela glädje och sorg tillsammans...

EN RIKTIG VÄN.......

Dag 1

Idag va det första dagen på jobbet. Kändes jätte anorlunda att inte gå hem efter man har lämnat Lukas på dagis utan skulle iväg och jobba.
Det gick jätte bra! Det va väldigt lungt idag så jag hoppas att jag får MYCKET mer att göra framöver. Fixade lite och svarade i tel. Inget avanserat men det kommer väl.
Det va bara 3 timmar men jag va helt slut efter men det är nog bara för att jag är ovan.

En ny dag imorgon :-)


Pusss

Värt att tänka på....

Om jag går nu blir jag saknad då??

snart smäller det :-)

Nu är det inte många dagar kvar tills min "semester" på 2 år tar slut. På Måndag kl 10 börjar jag jobba... spännande!!!!

Imorgon är det jakobsberg som gäller och handla lite nya klädder. Man måste ju visa sig från sin bästa sida och för de behöver jag lite nytt. Det va ju jätte länge sedan jag handla något bara till mig. Det är ju alltid roligare att handla till Lukas men imorgon är det bara till mig som gäller :-)

Idag va jag,Lukas och Tobbe ute och åkte runt och kollade lite. Kanske blir lite nya mattor och sånt till hemmet oxå men det får jag ta lite nämre fram.

Pusss

Nu du....

Nu är mina dagar hemma räknade :-) På måndag ska jag börja jobba som receptionist på Kungsängenstrafikskola och det ska bli jätte kul. Självklar så är jag ju nervös men på samma gång så långtar jag verkligen. Få komma ut och göra lite nytta,träffa folk och få vara Johanna och inte bara mamma :-)

Lukas kommer få börja gå på dagis fredagar nu oxå eftersom jag jobbar och det tycker nog han inte alls är tråkigt utan han kommer tycka det är superkul.

Nu har man blivit stor och ska leva som en svensson. Gå upp på morgonen, Lämna Lukas på dagis och sen åka till jobbet. Jobba ett par timmar sen hämta Lukas, Hem och göra mat och ungås och sen sova... Jag längtar!!!!!


Pusss


Inte så mycket att berätta!

Påsken har varit lugn och skön. Har verkligen hunnit koppla av och njuta. Imorgon är det dags för Lukas att gå till dagis och jag tror att han har längtat.

Jag har massor av saker att göra imorgon. Jag ska ringa ams och säga att jag har fixa en "praktik" och se hur vi går vidare och när jag får börja jobba. Fattar knappt själv att jag ska börja jobba, det är super kul och väldigt nervöst på samma g. Men det ska bli skönt att få något att göra om dagarna och inte bara behöva umgås med "små" folk hela tiden :-)

Sen ska jag ringa olmed ang lukas skenor för har ha det så varmt i sitt rum så han kan inte ha dom på sig för han blir verkligen genom svetig på en g.

Jag så på de berömde nyhetsmorgon idag och där skrev folk in och frågade om sina barns utrekling. Dom sa att en 2 åring ska kunna säga 2 ordsmeningar och en 3 åring 3 ordsmeningar men hur är det med min son? Han bli 2 år den 5 juli och han har redan börja säga 3 ordsmeningar så han är jätte tidig i talet och det är så skönt att han kan säga vad han vill... Duktig kille!!

Om allt blir som jag önskar, hoppas och tror på så inom en snar framtid kommer stora förändringar hända i vårat liv. Vad?? Det får ni vänta och se..... hihihi

Pusss

Glad påsk!

Vilken bra dag. Underbart väder, Tråkigt bara att jag hade vakna på fel sida idag så inget gick som jag ville (som vanligt allså )
Det bar sig  upp till Willys idag, kolla lite på kalsson och handla lite påskmat. (vi är ju alltid ute i god tid) Sen gick vi ner till morfar och Anita och fick god mat och fika och Lukas fick ett påskägg med godis och en polisbil. Han slängde sig över godiset när han öppnade ägget och tryckte in i munen så snabbt det bara gick, en del kom ut igen,de han inte tyckte va gott eller för segt så det får jag och tobbe "offra" oss på :-) Men han är så lycklig över sitt ägg :-)
Sen va det bara hem och städa lite inför imorgon då vi själv ska ha påskmiddag.

Pusss

Underbar dag....

Idag har det hänt rätt så mycket. Den började mindre bra med att jag fick hämta Lukas tidigare från dagis för han har sådan hemsk hosta. Vi tror att det kan va pollenallergi men vi får se om det blir bätre annars blir det läkaren på Tisdag.

Sen har jag varit och prata om mina möjligheter att få börja arbetspröva och dom ser riktigt bra ut. Han va jätte intresserad så nu ska jag prata med Ams och se hur vi går vidare. Snart ska jag få börja jobba :-)

Imorgon gäller jakan och handla lite inför påsken.

Så nu vet ni de!

Pusss

glada dagar!

Idag har vi varit ute hos Marina (släkt med tobbe) ute på en gård i Bålsta. Hade jätte trevligt med god mat,hundar,barn och katten :-) Kände verkligen som en framtidsdröm som man man fick se. Jag vill oxå bo på landet med djur och natur i närheten.

Idag fick jag en påskprisent av min kille. Ett par skor som jag verkligen ville ha... TACK! Sen gick jag oxå på skosnörejakt å min käre son.Han ska få gula till sina nya skor som kommer med posten. Blåögd som jag är så har jag inte tänkt något på om det spelar någon roll men det gör det tydligen. Sökte på nätet efter snören till honom och då såg jag en sida om en skola där man bara få ha svartaskosnören för det ska va "neutrallt". Gick in på sidan och såg att det stod att om man har vita snören så är man nazict och har man 12 hål i skona så har man dödat en neger. Satt och bara stirade på darton och trodde att det va ett skämt. Känns jätte kostigt om det ska va fel att  man inte får ha vilken färg som man själv vill på skosnören. Hur kommer folk se på min son som ska få gula??
Läste oxå att en polis sa att det är "hetts mot folkgrup" att ha kängor med vita snören..........DET MÅSTE VA ETT SKÄMT!!!

Vad har du för färg på skosnörena??

Pusss


Vad ska man skriva om idag?

Vilken dag. Idag har det hänt mycket. Dan började väldigt bra med att jag vart diskreminerad som kvinna ett antal g och jag hoppas att killen i frågan har lärt sig något för nästa g blir det krig i tomteskogen. Det finns inge väre!!!

Annars har det varit en helt vanlig dag, vi va äntligen uppe och handla mat och sen va det bara att njuta av dagen.

Inget mer att berätta


Pusss

RSS 2.0