Vi lever...

Förlåt att jag inte har skrivit på ett bra tag sedan men det har varit så mycket här hemma så jag har inte haft någon ork.

Idag har det varit en lugn dag som man behöver ibland.......

Den senaste tiden så har Lukas blivit så duktig på allt. Han pratar massor, hjälper mig massor hemma med tex disken,städa, och plock fram och tillbaka. Han har verkligen blivit en rikktig pojke nu som har en väldigt stark och egen vilja och det älskar jag verkligen. Han är lika stödig som en 12 åring och när han börjar vill man bara skratta åt honom men ibland så passar det inte. undra hur han kommer va när han är 12 år :-)


Neee sängen nästa

Pusss

Hemma!!!

Nu är vi äntligen hemma igen! Inget illa om min mormor, vi har haft det jätte bra, god mat och trevligt sällskap men hemma är alltid hemma.

Tågreserna gick jätte bra, Lukas är verkligen otroligt duktig och jag förstår inte att han ta det med sån ro att åka så långt.

Tyvärr så hade vi oftas dåligt väder i Halmstad men det vart en tripp ner till stan... Kort kommer snart!

 Nu är det dags att hoppa ner i sängen efter en LÅNG dag!!!

Pusss

Snart...

Idag har det varit väldigt lugnt, vi skulle gå ut men vi kom aldrig så långt pga att Lukas sov 3 timmar middag och då han ju jag sova lite exrta..  Annars har det inte hänt så mycket..

Jag börjar få resfeber nu för på Fredag bär det äntligen av till Hamlstad till min kära mormor. Ser absolut framimot ca 8 timmar på resande fot med Lukas. När jag vart mamma och ska iväg med Lukas nånstans så blir jag alltid nervös om allt ska gå bra, jag vet att det är inga problem att åka med Lukas så bara vi får komma på tåget och vara på väg så blir nog allt bra. I Halmsta ska vi självklart sola,bada,gå på krogen och dricka öl...... Eller rättare sagt plaska i polen,sola,äta god mat och njuta ( ungefär samma lika )

Neee Nu får det va nog för ikväll... hörs imorgon!

Pusss

Dagen händelser....

Idag va vi faktiskt iväg till sjukan med Lukas. Det va dags för kontroll på fötterna. Allt så verkligen super bra ut och dom va jätte nöjda så nu är man lugn igen tills nästa g. Det märks nu att dom har dragit in mycket på sjukvårde nu när man får själv skriva in i sina handlingar hihihi



Min fina pojke kan allt :-)

Sen när vi kom därifårn så hade vi bestämt att det blir hem och bara ta det lugnt (eller hur) När vi satt och väntade på tåget så fick jag ett sms att Lukas nya vagn fans att hämta på posten och med de tålamodet jag har så va det ju bara att åka och hämta den. Är verkligen supernöjd med den (har inte varit ut med den ännu) Det ända som har varit lite jobbigt är att den finns bara i 2 butiker i stockholm. Så jag tog en chans och beställde den över nätet och hitills är det super. Kan varmt rekomendera barabus.se för en super snabb leverans och Paraplyvagnen Royal. Finns det någon annan vagn som tar 23 kg och väger 5,5 kg?

Tack så mycket för vagnen helen och Kerry!!!!!!

Ne nu får ni ha det så bra som möjligt så hörs vi snart.......

Pusss

Jag lever..

Jag vill bara informera att jag fortfarande lever (kanske)

Idag har vi firat Lukas 2årsdag. Det vart massor av ballonger tårta och så klart packet. Han fick bord,stolar,matta,tåg, grävskopor 2st och en Gittar. Han va självklart jätte glad över allt men det blir lätt för mycket för honom så han visste inte rintigt vad han skulle leka med. Imorgon åker vi iväg och köper en ny vagn till honom och jag tror att han kommer bli super glad över den oxå.

Efterson jag har en exterm morgonpigg son så blir det inte mycket sömn för mig och det påverkar ju självklart mitt humör. Idag fick jag faktiskt sova tills kl 6.15.. Vilket lyx!!!!!

Snart är det dags att gå och sova men ha det bra...

Pusss

RSS 2.0