Katterna!



Nouglas!

Katterna!!

Idag så flyttade katterna hem igen. Dom bode hos annelie ett tag pga Lukas astma men nu ska vi se hur det går, om Lukas reagerar nått på dom.
Dom verkar verkligen trivas hemma, Båda ligger helt utslagen!!!!



Lego.

Vilken dag!

Idag började jätte bra(eller inte)
Lukas "sprang" rakt in i våran stenfönsterbräda och gjorde sig illa 15 min innan vi skulle gå. Som tur så gick det inte hål men han fick direkt en blåklock och det gjorde Jätte ont. Han fick gå till dagis ändå och jag prata med vårdecentralen men dom tyckte att det inte va någon fara uta bara att hålla koll på honom.
Han va på dagis hela dagen och sen när han kommer hem så springer han in i byrån och slår sig på samma ställe som innan. Han har verkligen inte haft en bra dag idag!


Så här ser man ut efter en hård dag!!!

I
morgon gäller det STÄDA! skit tråkigt men det måste göras för katterna flyttar hem i v och då måste det va kattvänligt hemma. Vi får se hur länge dom bor här och hur Lukas reagerar på dom med sin astma med vi håller tummarna!!!!


Pusss

Helg!

Nu är helgen här (igen) och vad ska vi hitta på.... Dom har ju varnat att det kommer snö imorgon, jag kommer springa upp med pulkan i handen och hoppas på det bästa, om man har tur så kanske kommit lite så Lukas får uppleva glägjen med att åka mer pulka än vad vid har hunnit hittils.

Idag har vi haft en jätte rolig dag! Först gick vi upp vi 8 för att ringa läkaren(lukas behövde ta blodvärde) han fick tid vi 10.30 men dom varnade för lite väntetid. Vi gick ner så vi var där en kvart innan och hoppades på det bästa. När kl började närmade sig 11.30 ochh lukas har härjat runt så man va helt genom svetig så frågade jag hur lång tid det va kvar. Till svar fick jag : har inte ni varit inne ännu?? Dom va snälla som började kolla upp och prata med läkaren och dom hade glömt bort oss. Vi fick komma in vid 11.45 och sen va det blodprovet, vi den här tiden va lukas så gnällig pga han va jätte hungrig och trött.. Snabbt in till läkaren och fick beskedet att dom ringer mig på måndag. måndag?? oki helt otroligt.
Sen va det hem och trycka i sig en hamburgare och sen sova!!!!!

Hur har eran dag varit?

pusss

Nya tider..

Nu har Lukas börjat dagis på nya tider 9-15 för han ville inte gå hem när jag kom vid 14. Han älskar verkligen dagis och det är så skönt att lämna honom där när man vet att han är nöjd och glad och har massor av vänner.
 Dom är absolut jätte duktiga på dagis och jag har inge att klaga  på.

Så nu är han ledig på fredag så nu ska dom dagarna bli lukas och mina dagar. Vi ska hitta på massor av bus tillsammans och det ska bli skönt att ha en hel dag tillsamman bara han och jag...
Vet inte vad vi ska hitta på på fredag men nått roligt ska jag komma på...

Ska sova nu (måste ju ha min skönhetssömn, så jag är snygg imorgon :-)

pusss

Älskling


Min älskling!



Han älskar att åka ankan,runt runt :-)

Det va ett tag sedan!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag nu!!

Idag gjorde vi ikea med mormor och det gick villt till! Lukas är i toppform just nu och han ska göra allt på en g. Springa runt bland hyllorna och åka kana. Han har så mycket energi så man blit trött bara av att se på honom.

På senare dagar har han lärt sig mycket, ta sig upp på stolar,öppna kylskåpet och massor av nya ord.
Han börjar verkligen bli stor nu,man hinner inte med!

Hörs snart igen

pusss

Vilken bra dag!

Idag va jag på en föreläsning angåend ens liv och inställning med Stefan Sebö. Jag va verkligen på topp efter och jag har aldig träffat en mer gald,posetiv och har mer energi är honom. Va väldigt osäker på vad jag skulle tycka men det va det bästa jag har varit på. Har en helt ny inställning till livet nu och känner mig mer på huget efter ha hört på honom. Så fort jag har råd ska jag spring och köpa hans böker och jag rekomederar verklig dom till alla!!!!

Jag gick på föreläsningen för jag ville ha lite tips och råd för jag har börja sälja Alovera. Det är verkligen en produkt jag tror på 100% och jag använder den själv. Så om någon är intresserad eller vill köpa så hör av er..

Pusss

Vardagen är tillbaka!

Jaha nu är allt som vanligt igen. Tobbe går på sin utbildning och åker hemifrån tidigt på morgonen och Lukas har börjat på dagis och jag.... Vad gör jag om dagarna? städar och fixar hemma, åker på interjuver och bara tar det lungt.
Skönt men väldigt tråkigt i längden.

Allt är som vanligt igen, tråkigt :-(

Svart,svart, Gult??

Va idag i Jakan och gjorde den osäker. köpte lite kläder åt lukas,tröja,byxa och ett par skor :-)

Fick själv ett par nya skor(som va absolut behövde) Gjorde en stor uptäck när jag tittade runt, allt går ju isvart,brunt eller grått!!
Är det de som gäller? Vågar ingen ha någon annan färg på skor? På kläder har vi alla möjliga färgen men skor då...
Själv fick jag ett par super snygga skor i Gult. Japp du läste rätt!!
Gult e fult men allt klär ju en skönhet :-)

Nu har ju den underbara tiden börjat med semlor, antingen älskar du dom eller hatar! Själv är jag en av dom som kan äta två om dan och min son är av samma sort.

Pusss

Jaha!!

Då testar vi för andra g, jag trodde att jag kunde något om datorn men gud va fel jag hade ( det är datrons fel,aldrig mitt hahaha)

Här ska jag berätta om mina otroliga roliga och händelserika dagar som arbetslös. Barnet går på dagis och gubben pluggar så jag får fördriva dagarns själv med mina vänner men SNART kanske ams hjälper mig med att hitta något!

Dom som känner mig vet att det kan gå vilt till när jag är på g, så håll i dig för här kommer jag!!!

pusss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0